Erhvervsklatring

 

Erhvervsklatring klarer nemt og billigt en lang række services.

Erhvervsklatring er en nem måde at få klaret en lang række services på, og RopeWork er det rette firma til at udføre dine opgaver. Det er ikke så udbredt i Danmark med erhvervsklatring, og i daglig tale bruger vi også den engelske betegnelse ’Rope Access’. Erhvervsklatring er nemlig meget mere udbredt i fx USA og England. Oversætter man betegnelsen direkte, betyder det reb adgang, og erhvervsklatring er netop arbejde, som vi udfører via adgang med reb. Når vi arbejder i reb, er der som udgangspunkt ingen begrænsninger på, hvilke opgaver vi kan udføre. Vi lægger vægt på at tale med vores kunder, så vi sammen finder den rette løsning til at udføre jeres opgaver med erhvervsklatring.

Her på siden kan du læse mere om:

 • Fordelene ved erhvervsklatring
 • Opgaver som kan udføres med erhvervsklatring
 • Hvor vi kan udføre opgaver

Du kan kontakte os direkte på telefon: 21 62 02 62 eller mail: henrik@global-stilladser.dk

RopeWork har adresse på:
Ørbækvej 149B
5700 Svendborg
 

Erhvervsklatring - en fordel i mange forskellige opgaver.

Hvilke opgaver kan du få løst med erhvervsklatring? Der er ikke nødvendigvis en helt fastsat facitliste til dette spørgsmål. For det handler i høj grad om, at vi hos RopeWork finder en løsning på den konkrete problemstilling i dialog med dig som kunde. Som udgangspunkt er intet umuligt, og vi er altid villige til at prøve at finde den bedste løsning, som alle er tilfredse med.

Nogle eksempler på de opgaver, vi typisk kan udføre med erhvervsklatring, er:

 • Inspektion
 • Tætning
 • Isolering
 • Fjernelse af istapper
 • Vinduespudsning
 • Fikse antenner
 • Ordne duenet
 • Reklameopsætning og meget mere
 

Med erhvervsklatring er intet sted for ufremkommeligt.

Enormt høje bygninger og meget ufremkommelige steder kan være svære at nå op til eller ind til. Den mere besværlige løsning med lift eller kran er måske ikke engang mulig her. I modsætning kan vores team fra erhvervsklatring nå mange flere steder, da vi ikke er begrænset af en rækkevidde i højden eller er afhængige af en fast underlag.

Vi kan typisk udføre opgaver på steder som:

 • Broer
 • Vindmøller
 • Koncerter/teater
 • Høje kontorbygninger
 

Hvem er RopeWork?.

Ropework er en virksomhed med erhvervsklatring, hvor vi sætter kunderne i centrum. Vi bestræber os altid på at have en god dialog, så vi bedst muligt kan udføre dine opgaver. Ved at arbejde i reb tager vi os på en nemmere og billigere måde af alle mulige slags opgaver, som normalt ville kræve kran eller lift. Vi er en af de få virksomheder, som professionelt beskæftiger os med erhvervsklatning.

Vælger du os til at løse dine opgaver, vil du blive mødt af veloplagte og godt uddannede medarbejdere. Vi glæder os til at løse dine opgaver diskret, billigt og sikkert.

Kontakt os meget gerne, så vi kan tale om den rette løsning med erhvervsklatring for dig. Du kontakter os på telefon: 21 62 02 62 eller mail: henrik@global-stilladser.dk

Mange fordele ved erhvervsklatring.

Fordelene er mange ved erhvervsklatring. For det er både nemmere og billigere end de typiske alternativer til de samme opgaver: stillads, lift og kran. Dette er tunge løsninger, som samtidig kræver meget plads. I modsætning er erhvervsklatring en elegant og diskret løsning, hvor vores klatrere fx firer sig ned af en høj bygning for at pudse vinduer eller måske på en vindmølle for at inspicere en skade.

Med erhvervsklatring kan vi langt nemmere danne os et overblik over, om der er en skade på et tag eller en facade, før vi begynder på arbejdet. Det kan både være dyrt, besværligt og tidskrævende at skulle bruge en kran eller lift til at komme op og inspicere taget eller et vindue, som sidder højt oppe. Derimod kan vores klatrere på få timer nå langt omkring og nemt danne sig et overblik over situationen. Hos RopeWork vil vi løse dine opgaver:

 • Billigere
 • Hurtigere
 • Uden skader på bygningen eller på underlaget
 • Diskret
 • Til tiden
 

Industriklatring


Står du over for arbejdsopgaver, som virker helt umulige at udføre? I RopeWork siger vi, at intet som udgangspunkt er umuligt, og derfor kan industriklatring gøre det umulige muligt. Det er opgaver, som normalt kræver stillads, lift eller kran, som vi i RopeWork kan klare med industriklatring.

Industriklatring er også kendt under navnene erhvervsklatring og rope access. Det er enkelt sagt arbejde i reb, hvor vores erhvervsklatrere er fastspændte i reb og arbejder på en bygning, bro, vindmølle eller noget helt andet. Derfor slipper man for udgifter og tidsforbruget ved fx at skulle sætte et stillads op.

Her på siden kan du læse mere om:
- De mange fordele ved industriklatring
- Hvad vil det sige at arbejde i reb
- Kontakt os for en billig løsning af opgaver i højder

Har du spørgsmål, eller vil du have et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os på telefon: 21 62 02 62 eller mail: henrik@global-stilladser.dk

Mange fordele ved industriklatring

Typisk vil de største fordele og besparelser ved industriklatring ligge i opgaver, som varer 1-2 dage, samt på steder, hvor det er meget svært eller umuligt at opsætte stillads eller lift. Fordelene ved industriklatring er i øvrigt, at:

- det ofte er den billigste løsning
- der er få gener for omgivelserne
- der intet tryk kommer på underlaget omkring arbejdsopgaven fra lift, kran eller lastbil
- der er større sikkerhed for arbejderne
- og der er større sikkerhed for kunden
- der er få gener for omgivelserne, fordi vores klatrere arbejder så diskret
- der er oftest ikke brug for afspærring af et stort område omkring arbejdsstedet

Industriklatring er arbejde i reb

I industriklatring angriber vi så at sige arbejdsopgaven oppefra og ned. Vi belaster ikke underlaget, fordi vi med det som base skal arbejde os op af til arbejdsopgaven. I stedet starter vores erhvervsklatrere fra taget og arbejder i reb ned ad bygningen – eller hvor man arbejder.
Det er en meget diskret måde at arbejde på, og vi kommer hurtigt og elegant omkring. Sikkerhed kommer frem for alt, og vores medarbejdere er korrekt uddannet. Erhvervsklatrerne har en håndværksmæssig uddannelse og er efteruddannet som professionelle klatrere.
Vi kan udføre alt fra opgaver som vinduespudsning, reparationer af tag, isolering og fjernelse af istapper til inspektion af vindmøller, broer eller opsætning af reklamer. Står du med en udfordring, som ikke er nævnt her, skal du ikke tøve med at kontakte os, for vi vil altid forsøge, i dialog med dig at finde den rette løsning. Vi kan derfor aldrig nævne alle de opgaver, som er mulige at udføre.
Vil du med industriklatring have løst opgaver ved hjælp af reb?
Industriklatring er en sikker og enkel måde at løse arbejdsopgaver på, som foregår i højderne. Er det for dyrt og besværligt eller ganske enkelt umuligt at bygge stilladser og opsætte lifte, er industriklatring den perfekte løsning.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på industriklatring på telefon: 21 62 02 62 eller mail: henrik@global-stilladser.dk

RopeWork har adresse på: Ørbækvej 149B 5700 Svendborg


 

Stillads arbejde


Slip for besværligt stillads arbejde med det perfekte alternativ

Vil du have et smart alternativ til stillads arbejde? Erhvervsklatring er hurtigere og nemmere, og så er det oven i købet også billigere. Hvor stillads arbejde kræver et fast underlag omkring arbejdsområdet, er man med erhvervsklatring – også kaldet rope access eller industriklatring – helt uafhængig.

Hos RopeWork er vi altid klar til at sende et team af fagligt dygtige og veloplagte erhvervsklatrere, som kan klare de arbejdsopgaver, som eller normalt ville kræve stillads eller lift.

Stilladser tager dels tid at sætte op og er en dyr løsning

Vores folk udfører et effektivt stykke rebarbejde, når de takket været en effektiv rebteknik arbejder fastpændte på en bygning eller andet. De kommer nemt og hurtigt omkring, og de arbejder meget diskret på bygning, hvorimod arbejde på et stillads er alt andet end diskret.

Der er mange muligheder med industriklatring, og her på siden kan du læse mere om:

- Hvordan erhvervsklatring kan erstatte arbejde på stilladser
- Den større sikkerhed end ved arbejde på stilladser

Har du spørgsmål, eller vil du have et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 21 62 02 62 eller mail: henrik@global-stilladser.dk

Erhvervsklatring kan erstatte arbejde på stillads

RopeWork tager sig først og fremmest af arbejde de steder, hvor stillads, lift, stiger eller kran ikke er en mulighed, eller i hvert fald vil være meget besværlige at sætte op. Vi kan udføre opgaver alle de steder, som man umiddelbart ville tro, var umulige, fordi vi ikke behøver underlag, og kan klatre ned af selv de mest ufremkommelige emner.

Vi udfører inspektion af vindmøller og broer, og laver desuden en lang række af almindelige hverdagopgaver – bare langt nemmere og hurtigere. Det er opgaver som:

- Vinduespudsning
- Reparationer på husfacader og tage
- Malerarbejde
- Fjernelse af istapper
- Opsætning af reklamer
- Og meget meget mere…

Større sikkerhed end i stillads arbejde

Erhvervsklatrere arbejder fastspændte via en effektiv rebteknik. Det giver en langt højere sikkerhed for både dem – og jer som kunder – end ved traditionelt arbejde på stillads eller i lift. Hos RopeWork kommer sikkerhed frem for alt, og det betyder flere ting. Dels at vores medarbejdere altid har den korrekte uddannelse, og dels at vi naturligvis altid bruger reb og andet udstyr i højeste kvalitet.

Vi går altid ind og evaluerer situationer og ser kritisk på, om der skulle være noget, vi kan gøre endnu bedre. Så hvis der er plads til forbedringer, så laver vi dem. Alle erhvervsklatrere har en håndværksmæssig baggrund, og er derefter blevet efteruddannet i klatring. Her har de lært, hvordan man via teknik og metoder arbejder sikkert og korrekt. Samtidig er de blevet uddannet i, hvordan de klarer forskellige situationer, som akut kan opstå – uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Brug for flere hænder til dit arbejde – stillads eller ej

Vi kan først og fremmest tilbyde et alternativ til arbejde på stillads, men desuden kan vi også give en håndsrækning. I RopeWork tilbyder vi både at tage faste opgaver, og arbejder også freelance. Det betyder, at står du i en presset situation med større arbejdspres, end du kan nå at opfylde tilfredsstillende, kan vi sende vores dygtige folk. Så har du pludselig brug for flere hænder i en periode, kan vi sende forstærkning med kort varsel.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon: 21 62 02 62 eller mail: henrik@global-stilladser.dk

RopeWork har adresse på:
Ørbækvej 149B
5700 Svendborg


 

Rebarbejde


Professionelt rebarbejde klarer udfordringer i højden

Skal du have udført en opgave på et svært tilgængeligt sted? Med professionelt rebarbejde får vores medarbejdere nemmere adgang til steder, som sædvanligvis kræver lift, kran eller stillads. RopeWork kan klare udfordringer i højden, som normalt er mere eller mindre umulige med de traditionelle tilgange.

Rebarbejde kaldes også erhvervsklatring, industriklatring og rope access. Vi arbejder diskret og hurtigt på bygninger, tage og fx broer og vindmøller. Vi er ikke afhængige af at have et fast underlag under arbejdsområdet, så derfor er der meget større udfoldelsesmuligheder med rebarbejde.
Her på siden kan du læse mere om:

- Hvordan rebarbejde kan løse en lang række opgaver
- Hvordan rebarbejde er en let og diskret løsning
- Den høje sikkerhed i rebarbejde

Har du spørgsmål, eller vil du have et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os direkte på telefon: 21 62 02 62 eller mail: henrik@global-stilladser.dk

Vi løser mange opgaver med rebarbejde

I RopeWork plejer vi at sige, at ingen opgaver er umulige. Det betyder, at vi altid er parate til et se på den enkelte situation og gøre alt for at finde en mulig løsning med vores professionelle rebarbejde.

Eksempler på de opgaver, vi løser, kan fx være:

- Inspektion af vindmøller og broer
- Vinduespudsning
- Malerarbejder
- Diverse reparationer/restauration af alverdens bygninger
- Isolering
- Fjernelse af istapper
- Opsætning af reklamer
- Og endelig ordner vi duenet og meget meget mere

Rebarbejde – næsten som Spidermann

Nuvel, Spidermann arbejder ikke i reb, men ikke desto mindre kravler vores erhvervsklatrere rundt på bygninger ligesom Spidermann. Det gør de takket være en eminent rebteknik, som holder dem sikkert fastspændt, mens de har den fulde bevægelighed rundt på arbejdsstedet. På denne måde kan de arbejde hurtigt og adræt og udføre et arbejde, som holder en høj faglig standard.

Erhvervsklatrere kan på ingen måde opfattes som fritidsklatrere, for med industriklatring udfører man et dybt professionelt arbejde, som indeholder langt flere aspekter.

Høj sikkerhed i rebarbejde

Rebarbejde stiller naturligvis store krav til sikkerheden, da vores erhvervsklatrere arbejder i meget store højder. I RopeWork kommer sikkerhed frem for alt, og alle vores folk har gennemgået de nødvendige uddannelser. I uddannelsen til at blive erhvervsklatrer lærer du en lang række nødvendige kompetencer, som sikrer både arbejderen og kundens sikkerhed. Det er egenskaber som:

- Viden
- Håndelag
- Arbejde
- Opsætning af standpladser
- Sikkerhedskontrol &
- Hændelsesrapportering i mange forskellige arbejdssituationer.

Egenskaberne sikrer ikke alene sikkerheden, men det er også dem, som overhovedet gør det muligt for erhvervsklatrerne at komme omkring på steder, som med traditionelle tilgange er umulige at nå. I RopeWork tilbyder vi fx også inspektion af vindmøller og broer. Vi går hele tiden aktivt ind og ser på, om der er ting der kan ændres for at øge sikkerheden. Desuden er vores reb og øvrigt udstyr i den højeste kvalitet. Vil du gerne vide mere? Eller vil du have et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at

kontakte os på telefon: 21 62 02 62 eller mail: henrik@global-stilladser.dk
RopeWork har adresse på:
Ørbækvej 149B 5700 Svendborg


 

Broinspektion


Få udført kompetent bro inspektion og løst udfordringer i højden

Inspektion af broer, reparation af vindmøller eller restaurering af huse? I RopeWork tilbyder vi at udføre en bred vifte af arbejdsopgaver i højderne, som normalt kræver stillads eller lift. Det gør vi ved at arbejde i reb, for vi er et af Danmarks eneste firmaer, som udfører professionel erhvervsklatring – også kaldet rope access, arbejdsklatring eller industriklatring.
Her på siden kan du læse mere om:

- Den bedste bro inspektion med industriklatring
- Erhvervsklatring til en kvalitets bro inspektion
- Ny – men rutineret – teknik til bro inspektion

Har du spørgsmål, eller vil du have et uforpligtende tilbud på bro inspektion, kan du kontakte os direkte på telefon: 21 62 02 62 eller mail: henrik@global-stilladser.dk

Få den bedste bro inspektion med industriklatring

Vil du have en bro inspektion på tætteste hold? Du får den bedste bro inspektion af en erhvervsklatrer, for han kan altid komme helt tæt på det, der skal inspiceres. Også selvom det er meget ufremkommeligt.

Arbejde og bro inspektion via rebteknik er en hurtig metode til at inspicere konstruktioner – hvad enten det er broer, høje bygninger eller i dybe siloer. Når utilgængelige steder skal inspiceres, er der store fordele i forhold til en traditionel adgang, for der kan man ikke være i nærheden af at være så tæt på, som når en klatrer firer sig ned at selve emnet.

Erhvervsklatring til kvalitetsarbejde og bro inspektion

Har du brug for kvalitets bro inspektion? Så kan du trygt vælge RobeWorks erhvervsklatrere til at udføre inspektionen. Erhvervsklatring er den ideelle løsning til arbejdsopgaver på steder, som er vanskelligt tilgængelige.

Det er oftest ved reparationer af vindmøller eller bro inspektion, hvor adgang, inspektion og vedligeholdelse er svær og hvor kravene til kvalitetsarbejde er allerhøjest. Fejl kan være fatale og svære at opdage, og det er derfor vigtigt at vælge de rigtige til at udføre din bro inspektion.

Hos Rope Work er du sikker på at få udført et arbejde i høj kvalitet. Vi står altid klar til at sende et af vores teams af veluddannede erhvervsklatrere af sted, veloplagte og klar til at løse dine opgaver ved at arbejde i reb. Alle vores klatrere har en håndværksmæssig baggrund og efterfølgende taget den korrekte klatreuddannelse. Erhvervsklatrere skal ikke forveksles med fritidsklarere, for de udfører et dybt seriøst arbejde. Derfor er du også sikker på at få foretaget en bro inspektion, som er i den påkrævede høje kvalitet.

Ny, banebrydende teknik til bro inspektion

Erhvervsklatring, industriklatring, rope access eller hvilken betegnelse, man vælger at bruge, er stadig en forholdsvis ny arbejdsform herhjemme. I udlandet er det derimod meget mere udbredt, fx i USA og England hvor man har brugt industriklatring til bro inspektion og alle de andre mulige opgaver i mange år. Så den banebrydende rebteknik er ny herhjemme, men samtidig yderst sikker og gennemprøvet. RopeWork er et af de få professionelle firmaer med erhvervsklatring i Danmark, og vi gør det muligt for dig at få den bedst mulige bro inspektion og meget andet.
Hos RopeWork:

- Sætter vi kunden i centrum, så vi i fællesskab kan finde den rette løsning.
- Lægger vi vægt på en god dialog, så vi bedre kan løse udfordringerne ved opgaven.
- Er intet som udgangspunkt umuligt med erhvervsklatring

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon: 21 62 02 62 eller mail: henrik@global-stilladser.dk
Vi har adresse på:
Ørbækvej 149B
5700 Svendborg


 

Vindmølleinspektion


Kompetent, hurtig og nem vindmølle inspektion

Synes du, at det er vanskelligt at få en inspektion af dine vindmøller på tæt hold? Vindmøller kan være mere eller mindre utilgængelige både på grund af underlaget og højden. De kan typisk stå i et blødt underlag eller måske på marker, hvor man ikke vil ødelægge afgrøderne ved at køre en lastbil eller en kran indover. Erhvervsklatring – også kaldet industriklatring, rope acces eller arbejdsklatring er den ideelle løsning til arbejde i højder, som normalt ville kræve kran eller lift.

RopeWork har kompetente folk med den korrekte uddannelse til at udføre vindmølle inspektion. Vores erhvervsklatrere arbejder i reb, idet de er fastspændte med en effektiv rebteknik. De kravler på vindmøllerne og er så tætte på møllerne som overhovedet muligt, og kan derfor udføre en meget omhyggelig og kompetent inspektion af din vindmølle.

Hos RopeWork tilbyder vi at sende et team af dygtige og servicemindede folk, som kan give dig en vindmølle inspektion i højeste kvalitet.
Her på siden kan du læse mere om:

- Den mest effektive arbejdsform til vindmølle inspektion
- Vores professionelle klatrere
- Industriklatring til en bred vifte af opgaver
- Uforpligtende tilbud på vindmølle inspektion

Læs mere eller kontakt os direkte på telefon: 21 62 02 62 eller mail: henrik@global-stilladser.dk

Effektiv arbejdsform til vindmølle inspektion

Erhvervsklatring eller rope access har i mange år været en udbredt arbejdsform i ulandet, fx i USA og England. Det er en misforståelse, at den herhjemme endnu ikke er kendt af alle, for der er enorm bevægelsesfrihed, hurtighed og også større sikkerhed end i de traditionelle løsninger med stillads, lift, stige eller kran. Især når det kommer til inspektion af vindmøller, er industriklatring den oplagte løsning pga. den enorme højde og ufremkommeligheden. Højden er ingen begrænsning for erhvervsklatrere, da vi arbejder oppe fra og ned, og vi er sikkert fastspændte i reb.

Vindmølle inspektion foretages af professionelle klatrere

Erhvervsklatrere skal ikke sammenlignes med fritidsklatrere, for vores professionelle klatrere udfører et dybt seriøst arbejde. Ud over at have en håndværksmæssig baggrund har alle klatrerne hos RopeWork en efteruddannelse som professionelle klatrere. De har lært, hvordan man opretholder en høj sikkerhed – både grundlæggende og i de situationer som kan opstå under arbejdet. Deres faglighed sikrer et højt niveau i det arbejde, de udfører.

Industriklatring til vindmølle inspektion og mange andre opgaver

Industriklatring er en gylden mulighed for at få udført en kompetent inspektion af din vindmølle. Men fordelene stopper bestemt ikke her, for i et væld af situationer er erhvervsklatring den mest optimale løsning. Særligt på arbejdsopgaver, som typisk vil tage 1-2 dage er der virkelig penge at spare i forhold til at sætte dyre stilladser op eller bruge langsomme lifte eller kraner.
Det kan typisk være opgaver som:

- Reparationer af husfacader og tage
- Malerarbejde
- Vinduespudsning
- Fjernelse af istapper
- Opsætning/reparation af duenet
- Opsætning af reklamer
- Isolering
- Og meget mere…

Uforpligtende tilbud på vindmølle inspektion Vil du have et uforpligtende tilbud på vindmølle inspektion eller har du spørgsmål i øvrigt, så kontakt os på telefon: 21 62 02 62 eller mail: henrik@global-stilladser.dk RopeWork har adresse på:
Ørbækvej 149B
5700 Svendborg


 

Liftarbejde


Brug erhvervsklatrere og undgå at arbejde i lift

Vil du gerne arbejde som Spiderman? Det kan være omstændeligt at arbejde i lift. Det tager tid at bevæge liften rundt, og man er hele tiden begrænset i sit arbejdsområde indtil liften bliver rykket. Derimod kan professionelle erhvervsklatrere arbejde let og adræt – og som Spidermann kravle rundt på en bygning. De er fastspændt med en effektiv rebteknik og er samtidig professionelt uddannede, så sikkerheden og serviceniveauet er i top.

Erhvervsklatring er en meget diskret og hurtig arbejdsform sammenlignet med arbejde fra en lift, kran eller et stillads. Og erhvervsklatring er den ideelle løsning, hvis du vil slippe for lift arbejde eller at sætte stillads op. Samtidig åbner det for et væld af muligheder og du kan løse opgaver, som før syntes umulige. Her er man nemlig ikke afhængig af at have et fast underlag, som de andre traditionelle arbejdstilgange ellers kræver. Erhvervsklatrerne arbejder oppe fra og ned i reb, og takket være den effektive rebteknik stiller deres arbejde i virkeligheden ikke så mange krav.
Her på siden kan du læse mere om:

- Teknikken, der erstatter lift arbejde, er både ny og gammel
- Erhvervsklatring gør det umulige muligt
- Undgå at ødelægge underlaget med lift arbejde

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller vil have et uforpligtende tilbud på erhvervsklatring på telefon: 21 62 02 62 eller mail: henrik@global-stilladser.dk

Ny, gennemprøvet teknik erstatter lift arbejde

Erhvervsklatring har mange navne - både rope access, industriklatring og arbejdsklatring. Arbejdsformen er endnu ikke så udbredt herhjemme, og RopeWork er et af de få firmaer i Danmark, som tilbyder professionel erhvervsklatring. Så her i landet er det en ny og revolutionerende teknik, som åbner for en ny verden af muligheder. Erhvervsklatring er derimod en meget almindelig arbejdsform i andre lande som fx USA og England, og der er derfor på ingen måde tale om et nyt, uafprøvet eksperiment – men en sikker, gennemprøvet teknik.

Gør det umulige muligt hvor lift arbejde ikke er tilstrækkeligt

I RopeWork er vi altid parate til at tage en god dialog med kunden om, hvordan vi kan løse lige præcis din udfordring. Måske står du med en opgave højt oppe, som umiddelbart virker umulig, fordi det ikke er muligt at opsætte en lift at arbejde fra, og det heller ikke er muligt at angribe opgaven med de andre traditionelle tilgange som kran, stillads, lift eller lange stiger. Heldigvis stiller erhvervsklatring ikke de samme krav, da vores dygtige klatrere arbejder i reb oppefra og ned. Det er derfor intet problem at inspicere en vindmølle, en bro eller bunden af en silo.

Undgå at ødelægge underlaget som ved lift arbejde

Arbejder man i lift, fra kran, stillads eller fra en tung lastbil, bliver underlaget neden for arbejdsområdet meget mærket – eller måske ligefrem ødelagt. Græsset bliver revet op og mudret, og det slider også hårdt på både asfalt og fliser. Derimod kommer industriklatrere slet ikke i kontakt med underlaget, da de fastspændte i reb arbejder oppe fra taget og ned af.
Kontak os på telefon: 21 62 02 62 eller mail: henrik@global-stilladser.dk
RopeWork har adresse på:
Ørbækvej 149B
5700 Svendborg


 

Anvendelse


RopeWork kan tilbyde arbejde i reb til en lang række af opgaver inden for mange fag. Der er som udgangs ingen begrænsninger.

Det der blot er vigtigt for os er at vi sammen med kunder finder en løsning hvor ved vi kan få opgaven løst på en måde så alle er tilfredse. Opgaver der F.eks. kan løses effektivt af en erhvervsklatre kunne være.

- Inspektion
- Tætning
- Isolering
- Broer
- Vindmøller
- Koncerter/teater
- Antenner
- Due net
- Fjerenlse af istapper
- Vinduespudsning/Montage
- Reklame opsætning
Og meget andet…


 

Fordele


Fordelende, ved erhvervsklatring er mange.

Det er ofte langt billiger og mere bekvemt end de alternativer der ellers er for at komme i højden. Stillads, lift og kran er en dyr og ofte meget tung løsning som samtidig kræver meget plads.

Vi kan også langt nemmere få et overblik over en evt. skade på tag, facade eller lignende inden arbejdet begynder. Hvor man ofte skal bruge mange penge på at komme op og se til et tag eller vindue i højden, kan vores folk ofte nå meget lange på få timer. Med et team fra RopeWork vil opgaven blive løst.

Billigere
Hurtigere
Uden skader på bygning og underlag
Diskret
Til tiden 

KontaktHøjre

Ropework ApS
Ørbækvej 149b
5700 svendborg
tlf: 21 62 02 62
 
 
Kontakt os
Skulle dit besøg på vor hjemmeside give andledning til spørsmål, er du meget velkommen til at ringe ellers skrive til os.