Hvorfor Os?

Hvorfor Os?


En professionel erhvervsklatrer sparer dig for tid og penge Vil du spare tid og penge på arbejde, der skal udføres svært tilgængelige steder? Så kan du med stor fordel bruge en erhvervsklatrer. I Global Stilladser ApS udfører vi erhvervsklatring – også kaldet rope access. Vi er et af de få firmaer i Danmark, som tilbyder professionel erhvervsklatring, for det er stadig forholdsvist nyt herhjemme, mens det har været en udbredt arbejdsform i bl.a. England og USA i mange år. Hvis du vil udføre reparationer på et tag, kræver det normalt en lift. Vinduespudsning kræver en stige, og arbejde på en husfacade kræver fx et stillads. Vil du slippe for tungt udstyr som lift, stillads eller stige? Så skal du i stedet vælge Global Stilladser ApS til at løse din opgave. Vi sender et team af altid veloplagte erhvervsklatrere, som yder en høj service. Vi arbejder diskret i reb på din bygning eller et hvilket som helst andet svært tilgængeligt sted, og vi kommer let og hurtigt omkring.
Her på siden kan du læse mere om:

- Hvad en erhvervsklatrer er
- En erhvervsklatrer til vinduespudsning
- Få en erhvervsklatrer til at udføre arbejde på vindmøller, isolering, antenner, mm.
 

Har du spørgsmål, eller vil du have et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os direkte på telefon: 21 62 02 62 eller mail: henrik@global-stilladser.dk

Få pudset vinduerne af en erhvervsklatrer
Moderne, høje kontorbygninger har typisk store vinduer eller hele glasfacader. Det sætter store udfordringer til vinduespudsningen, som typisk ville kræve en meget langtrækkende lift. Det kan være både dyrt, omstændeligt og tidskrævende. Derimod kan vores erhvervsklatrere arbejde i reb fra toppen af facaden og nedefter. De arbejder diskret – både visuelt og lydmæssigt set. Samtidig kan de komme hurtigt og adræt omkring, så servicen fra Global Stilladser ApS også bliver en meget tidsbesparende løsning. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på vinduespudsning, hvis du vil spare tid, besvær og omkostninger.

Erhvervsklatrer til vindmøller, isolering og antenner Du kan få løst mange slags opgaver af en erhvervsklatrer. Dette er nogle af de almindelige eksempler. Vi siger som udgangspunkt, at intet er umuligt. Det kan f.eks. være:

- Inspektion
- Tætning
- Isolering
- Broer
- Vindmøller
- Koncerter/teater
- Antenner
- Duenet
- Fjernelse af istapper
- Vinduespudsning
- Reklameopsætning

Har du spørgsmål, eller vil du have et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os direkte på telefon: 21 62 02 62 eller mail: henrik@global-stilladser.dk

KontaktHøjre

Ropework ApS
Ørbækvej 149b
5700 svendborg
tlf: 21 62 02 62
 
 
Kontakt os
Skulle dit besøg på vor hjemmeside give andledning til spørsmål, er du meget velkommen til at ringe ellers skrive til os.